Emulsion

En high-end støddæmpere af emulsionstypen, som dem vi fremstiller her, er de mest «basic» støddæmpere, som vi har i programmet.

Når det er sagt…intet «basic» og absolut ikke sammenligneligt med støddæmpere af denne type, som findes på de fleste af de cykler, der leveres til os fra fabrikken!

Vi ved godt, at der er støddæmpere af Emulsion-typen på markedet, som ikke engang tilbyder rebound-justering, men vi betragter det som en kæmpe fejl, de gør det kun for at sænke prisen og øge salget.

En støddæmper skal mindst have en fjederforspændingsjustering (normalt med møtrik med fastgørelsesskrue eller med møtrik og kontramøtrik) og tilbageslagsjustering!

Rebound (rebound) justeringen giver os mulighed for at kontrollere hastigheden, hvormed stødet genvinder sin længde efter at være blevet komprimeret.

Bemærk: Rebound-justeringen styrer også kompressionen på en kalibreret måde, men det ville være forkert at sælge denne type støddæmpere med at informere om, at den har kompressionsjustering, blot fordi kompressionen ikke kan justeres uden at justere rebound. Der er virksomheder, der gør det, men vi anser det for at være fejlagtige oplysninger.

Hvad gør fjederforspændingjusteringen?

Fjederforspændingsjusteringen giver os mulighed for at justere cyklen til at bære mere vægt uden at miste dens geometri og derfor ikke ændre dens adfærd mere end absolut uundgåeligt.

Med pre-load tilpasser vi cyklens SAG til vores vægt, brug og smag.

Et Mambatec stød kommer fra os, der allerede er tilpasset dens bruger med den korrekte forbelastning, og vi opnår dette, fordi vi kalibrerer hvert stød til dens bruger, når vi har beregnet, hvilket materiale vi skal bruge; ydre fjeder, indvendig ventil og meget tynde stålplader, «shims», der tilsammen er «hjertet» i en støddæmper.

Nogle modeller kan vælge et af vores ekstraudstyr; det hydrauliske system (knop), som giver dig mulighed for at justere fjederens forspænding ved blot at dreje på knappen, stærkt anbefalet i tilfælde af folk, der har mange ture med forskellig vægt.

Emulsion støddæmper med hydraulisk system (knop).

Hvad er forlængelsesjusteringen (rebound)?

Rebound-justeringen på alle vores støddæmpere er let fingertæt og er et aluminiumshjul forseglet med gummier for at holde støv og snavs ude og er placeret under, lige over svingarmsbeslaget.

Dette hjul tilbyder 50 justeringspositioner, og herfra kalibrerer vi det med omkring 25 klik fra lukket; dermed har brugeren plads til at justere, hvis han ønsker det.

Forlængerjustering (rebound).

Hvad består en standard emulsionsbuffer af?

  • Individuel fremstilling og kalibrering.
  • Udvendig fjeder i sort kvalitet.
  • Indvendigt stempel lavet af aeronautisk aluminium.
  • 16 mm frempind, «Sandvik» indvendige shims i specialstål.
  • Eksklusiv syntetisk interiørolie.
  • Pre-charge justering

Ved normal vejkørsel tilbyder vi 2 års fabrikationsgaranti.

Eksempel på emulsion støddæmper